Premiären och efteråt.

Kan ju börja med att skriva hur tävlingarna gick i bruksvallarna. Åkte 10km klassiskt på fredagen som gick hyfsat bra. Startade kanske lite väl optimistiskt, vilken jag fick sota för på andra varvet! Men man var ju bra sugen att åka fort. Söndagens sprint gick både bra och dåligt! Absolut nöjd med placeringen, 5:a bakom Teodor, Emil, Calle, och Johan Edin. Men väl i finalen åkte man ju lite som en kärring! Blev lite fastklämd mellan 2 åkare och tappade viktiga placeringar. Med lite stake där hade jag tryckt mig framför någon av dom istället och själv varit med när de drog ihop sig mot spurt! kände mig pigg i kroppen i alla fall! Efter tävlingarna åkte jag på en förkylning som varade några dagar och fortfarande lite seg i kroppen efter det men känner att jag är på väg tillbaka. /Simon

Leave a Reply